Welkom bij PraNaMas

praktijkruimtePraNaMas wil kennis delen over massages, die er op gericht zijn het natuurlijke evenwicht in het lichaam te herstellen. Prana staat voor levensenergie. Massage biedt ontspanning voor lichaam en geest. Massage bevordert de stroming van de levensenergie door het lichaam, waardoor het lichaam in staat is zichzelf te genezen.

Na het volgen van de opleiding voor geneeskundig massage- en bewegingstherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam in 1995 heb ik (Irene Groenendijk) mijn praktijk PraNaMas opgericht. Deze praktijk heb ik in 2019 beeindigd. Ik wil wel graag aan een ieder die dat wil mijn kennis die ik heb opgedaan delen.
Mocht iemand daarvoor belangstelling hebben neem dan contact op via mijn email:

Naast massagetechnieken maak ik gebruik van bachbloesems, Reiki en Touch for Health. Ik heb ook vele jaren kennis en ervaring opgedaan van Hatha Yoga. Ik heb ervaren dat dit heel behulpzaam is bij het behandelen van lichamelijke klachten.

 

Bowen behandeling

bowen

De Bowen behandeling is gericht op het bindweefsel. Het is een nieuwe zachte behandeltechniek met een zeer krachtige uitwerking.
Een Bowen therapie behandeling bestaat uit een serie van 5 behandelingen van ± 30 minuten met tussenpozen van 7 tot 10 dagen.

 

Lichaamsmassage

lichaamsmasage

De klassieke lichaamsmassage is met name gericht op het soepel maken van spieren en gewrichten. Hierbij wordt door middel van strijken, kneden, drukken en schudden invloed uitgeoefend op de spieren. Het spierstelsel wordt hierdoor soepeler en wordt goed doorbloed.

Stoelmassage

stoelmassage

De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen. Deze massage dient ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en symptomen van stress. Het is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

Subcategorieën